Politika zasebnosti PIPEDA

Politika zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen 16. februarja 2024.

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje naše politike in postopke o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov ko uporabljate storitev in vam pove o vaših pravicah do zasebnosti in o tem, kako vas ščiti zakon.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti je ustvaril TermsFeed Politika zasebnosti PIPEDA Predloga.

Razlaga in definicije

Tolmačenje

Besede, katerih začetna črka je velika, imajo pomene, opredeljene pod naslednjimi pogoji. The naslednje definicije imajo enak pomen, ne glede na to, ali se pojavljajo v ednini ali množini.

Definicije

Za namene tega pravilnika o zasebnosti:

  • "Račun" pomeni edinstven račun, ustvarjen za vas za dostop do naše storitve ali delov naše storitve.

  • "Podjetje" (v tej pogodbi imenovano "podjetje", "mi", "nas" ali "naš") se nanaša na Paragon mikrovlaken

  • "Država" se nanaša na Hrvaško.

  • "Piškotki" so majhne datoteke, ki jih na vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo shrani spletno mesto, ki vsebuje podrobnosti vaše zgodovine brskanja na tem spletnem mestu med njegovimi številnimi uporabami.

  • "Naprava" pomeni katero koli napravo, ki lahko dostopa do storitve, kot je računalnik, mobilni telefon ali digitalna tablica.

  • "Osebni podatki" so vse informacije, ki se nanašajo na identificiranega ali določljivega posameznika.

  • "Storitev" se nanaša na spletno mesto.

  • »Podatki o uporabi« se nanašajo na samodejno zbrane podatke, bodisi ustvarjene z uporabo storitve ali iz same infrastrukture storitve (na primer trajanje obiska strani).

  • "Spletna stran" se nanaša na Paragon Microfibre, dostopno na https://paragonmicrofibre.org

  • "Vi" pomeni posameznika, ki dostopa ali uporablja storitev, ali podjetje ali drugo pravno osebo v imenu katerega tak posameznik dostopa do storitve ali jo uporablja, kot je ustrezno.

Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih lahko uporablja za vzpostavitev stika z vami ali vašo identifikacijo. Osebno določljivi podatki lahko vključujejo, a niso omejeni na:

  • E-poštni naslov

  • Ime in priimek

  • Telefonska številka

  • Naslov, država, provinca, poštna številka, mesto

  • Podatki o uporabi

Dostop do podatkov o računu
Oblika elektronske pošte: example@mailserver.domain
Uredite podatke o računu
Oblika elektronske pošte: example@mailserver.domain
Pokaži vse zahteve
Oblika elektronske pošte: example@mailserver.domain
Izbrišite podatke o računu
Oblika elektronske pošte: example@mailserver.domain

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi se samodejno zbirajo pri uporabi storitve.

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot je naslov internetnega protokola vaše naprave (npr.g naslov IP), vrsta brskalnika, različico brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen zanje strani, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Ko do storitve dostopate prek mobilne naprave, lahko samodejno zbiramo določene podatke, vključno z vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstvenim ID-jem vaše mobilne naprave, naslovom IP vašega mobilna naprava, vaš mobilni operacijski sistem, vrsta mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstveni identifikatorji naprave in druge diagnostične podatke.

Lahko tudi zbiramo podatke, ki jih pošlje vaš brskalnik, kadar koli obiščete našo storitev ali ko dostopate do storitve z ali prek mobilne naprave.

Tehnologije sledenja in piškotki

Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za sledenje dejavnosti v naši storitvi in ​​shranjevanje določenih informacij.Uporabljene tehnologije sledenja so svetilniki, oznake in skripti za zbiranje in sledenje informacijam ter za izboljšanje in analizo Naše storitve. Tehnologije, ki jih uporabljamo, lahko vključujejo:

  • Piškotki ali piškotki brskalnika. Piškotek je majhna datoteka, shranjena v vaši napravi. Lahko naročite svojemu brskalnik, da zavrne vse piškotke ali da navede, kdaj je piškotek poslan. Če pa piškotkov ne sprejmete, boste morda ne bo mogel uporabljati nekaterih delov naše storitve. Razen če ste nastavitev brskalnika prilagodili tako, da bo zavrnete piškotke, lahko naša storitev uporablja piškotke.
  • Spletni svetilniki. Nekateri razdelki naše storitve in naša e-pošta lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke znani kot spletni svetilniki (imenovani tudi jasni gifi, oznake slikovnih pik in gifi z eno slikovno piko), ki podjetju omogočajo, na primer za štetje uporabnikov, ki so obiskali te strani ali odprli e-pošto, in za drugo povezano statistiko spletnega mesta (na primer beleženje priljubljenosti določene rubrike in preverjanje celovitosti sistema in strežnika).

Piškotki so lahko "trajni" ali "sejni" piškotki. Trajni piškotki ostanejo na vašem osebnem računalniku ali mobilnem telefonu napravo, ko prekinete povezavo, medtem ko se sejni piškotki izbrišejo takoj, ko zaprete spletni brskalnik.

Uporabljamo sejne in trajne piškotke za namene, navedene spodaj:

  • Potrebni/bistveni piškotki

    Vrsta: Piškotki seje

    Upravlja: mi

    Namen: Ti piškotki so bistveni za zagotavljanje storitev, ki so na voljo na spletnem mestu, in vam omogočajo za uporabo nekaterih njegovih funkcij. Pomagajo pri preverjanju pristnosti uporabnikov in preprečujejo goljufivo uporabo uporabniških računov. brez teh piškotkov, storitev, ki ste jih zahtevali, ni mogoče zagotoviti in te piškotke uporabljamo samo za zagotavljanje Ti s temi storitvami.

  • Politika piškotkov/Piškotki za sprejemanje obvestil

    Vrsta: trajni piškotki

    Upravlja: mi

    Namen: Ti piškotki ugotavljajo, ali so uporabniki sprejeli uporabo piškotkov na spletnem mestu.

  • Funkcionalni piškotki

    Vrsta: trajni piškotki

    Upravlja: mi

    Namen: Ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo izbire, ki jih naredite, ko uporabljate spletno mesto, kot je zapomnitev vašega podatke za prijavo ali jezikovne nastavitve. Namen teh piškotkov je, da vam zagotovimo bolj osebno izkušnje in se izognemo temu, da bi morali znova vnašati svoje nastavitve vsakič, ko uporabljate spletno mesto.

  • Piškotki za sledenje in delovanje

    Vrsta: trajni piškotki

    Upravljajo: tretje osebe

    Namen: Ti piškotki se uporabljajo za sledenje informacijam o prometu na spletnem mestu in o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.Podatki, zbrani s temi piškotki, vas lahko neposredno ali posredno identificirajo kot posameznega obiskovalca. to ker so zbrane informacije običajno povezane s psevdonimnim identifikatorjem, povezanim z napravo uporabljate za dostop do spletne strani. Te piškotke lahko uporabimo tudi za testiranje novih strani, funkcij ali novih funkcij spletnem mestu, da vidimo, kako se naši uporabniki odzivajo nanje.

Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, in vaših izbirah glede piškotkov obiščite našo Politiko piškotkov ali razdelek o piškotkih našega pravilnika o zasebnosti.

Uporaba vaših osebnih podatkov

Družba lahko uporablja osebne podatke za naslednje namene:

  • Za zagotavljanje in vzdrževanje naše storitve, vključno z nadzorom uporabe naše storitve.

  • Za upravljanje vašega računa: za upravljanje vaše registracije kot uporabnika storitve. Osebni podatki Zagotavljate lahko dostop do različnih funkcij storitve, ki so vam na voljo kot registriran uporabnik.

  • Za izvedbo pogodbe: razvoj, skladnost in prevzem nakupa pogodbe za izdelke, predmete ali storitve, ki ste jih kupili, ali katere koli druge pogodbe z nami prek Storitev.

  • Za stik z vami: Za stik z vami po e-pošti, telefonskih klicih, SMS-ih ali drugih enakovrednih oblikah elektronska komunikacija, kot so potisna obvestila mobilne aplikacije o posodobitvah ali informativnih komunikacije v zvezi s funkcionalnostmi, izdelki ali pogodbenimi storitvami, vključno z varnostnimi posodobitvami, kadar je to potrebno ali smiselno za njihovo izvajanje.

  • Za zagotavljanje novic, posebnih ponudb in splošnih informacij o drugem blagu, storitvah in dogodki, ki jih ponujamo in so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali o njih povpraševali, razen če ste odločili, da ne bodo prejemali takih informacij.

  • Za upravljanje vaših zahtev: Za spremljanje in upravljanje vaših zahtev za nas.

  • Za poslovne prenose: Vaše podatke lahko uporabimo za oceno ali izvedbo združitve, odprodajo, prestrukturiranje, reorganizacijo, razpustitev ali drugo prodajo ali prenos nekaterih ali vseh naših sredstev, kot delujoče podjetje ali kot del stečaja, likvidacije ali podobnega postopka, v katerem osebni podatki ki jih imamo o naših uporabnikih storitev, je med prenesenimi sredstvi.

  • Za druge namene: Vaše podatke lahko uporabimo za druge namene, kot je analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter ocenjevanje in izboljšanje naše storitve, izdelke, storitve, trženje in vaše izkušnje.

Vaše osebne podatke lahko delimo v naslednjih primerih:

  • S ponudniki storitev: Vaše osebne podatke lahko delimo s ponudniki storitev za spremljanje in analizirati uporabo naše storitve za obdelavo plačil, da stopimo v stik z vami.
  • Za poslovne prenose: Vaše osebne podatke lahko delimo ali prenesemo v povezavi z oz med pogajanji o kakršni koli združitvi, prodaji sredstev podjetja, financiranju ali nakupu celotnega ali dela našega posla drugemu podjetju.
  • S pridruženimi podjetji: Vaše podatke lahko delimo z našimi pridruženimi podjetji, v tem primeru bomo zahtevali ta povezana podjetja spoštujejo ta pravilnik o zasebnosti. Povezane družbe vključujejo naše matično podjetje in vse druge podružnice, partnerji v skupnem vlaganju ali druga podjetja, ki jih nadzorujemo ali so pod skupnim nadzorom z nami.
  • S poslovnimi partnerji: Vaše podatke lahko delimo z našimi poslovnimi partnerji, da vam ponudimo določene izdelke, storitve ali promocije.
  • Z drugimi uporabniki: ko delite osebne podatke ali drugače komunicirate na javnih mestih z drugimi uporabniki si takšne informacije lahko ogledajo vsi uporabniki in jih je mogoče javno razširjati zunaj.
  • Z vašim soglasjem: Vaše osebne podatke lahko razkrijemo za kateri koli drug namen z vašim soglasje.

Hranjenje vaših osebnih podatkov

Družba bo hranila vaše osebne podatke samo toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tej izjavi o zasebnosti. Politika. Vaše osebne podatke bomo hranili in uporabljali v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti (npr na primer, če moramo obdržati vaše podatke zaradi skladnosti z veljavno zakonodajo), reševanje sporov in uveljavljanje naših pravni sporazumi in politike.

Podjetje bo podatke o uporabi hranilo tudi za namene interne analize. Podatki o uporabi se običajno hranijo a krajšem časovnem obdobju, razen kadar se ti podatki uporabljajo za okrepitev varnosti ali izboljšanje funkcionalnosti Naša storitev ali smo zakonsko zavezani hraniti te podatke dlje časa.

Prenos vaših osebnih podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se obdelujejo v poslovnih pisarnah družbe in kjerkoli drugje kjer se nahajajo stranke, vključene v obdelavo. To pomeni, da se te informacije lahko prenesejo na — in vzdržuje na — računalnikih, ki se nahajajo zunaj vaše države, province, države ali druge vladne jurisdikcije, kjer zakoni o varstvu podatkov se lahko razlikujejo od tistih v vaši pristojnosti.

Vaše soglasje s tem pravilnikom o zasebnosti, ki mu sledi vaša predložitev takšnih informacij, predstavlja vaše strinjanje s tem prenos.

Družba bo sprejela vse razumno potrebne ukrepe za zagotovitev varne in skladne obravnave vaših podatkov s tem pravilnikom o zasebnosti in prenos vaših osebnih podatkov v organizacijo ali državo ne bo izveden, razen če obstajajo ustrezne kontrole, vključno z varnostjo vaših podatkov in drugih osebnih podatkov.

Razkritje vaših osebnih podatkov

Poslovne transakcije

Če je podjetje vključeno v združitev, prevzem ali prodajo sredstev, se lahko prenesejo vaši osebni podatki. Bomo posredujte obvestilo, preden se vaši osebni podatki prenesejo in postanejo predmet drugačnega pravilnika o zasebnosti.

Organ kazenskega pregona

V določenih okoliščinah bo podjetje morda moralo razkriti vaše osebne podatke, če to zahteva zakonodaja ali kot odgovor na veljavne zahteve javnih organov (npr.g sodišče ali vladna agencija).

Druge pravne zahteve

Družba lahko razkrije vaše osebne podatke v dobri veri, da je tako dejanje potrebno za:

  • Upoštevajte zakonsko obveznost
  • Ščitite in branite pravice ali lastnino podjetja
  • Preprečiti ali raziskati morebitne kršitve v zvezi s storitvijo
  • Zaščitite osebno varnost uporabnikov storitve ali javnosti
  • Zaščita pred pravno odgovornostjo

Varnost vaših osebnih podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa prek interneta, ali metoda elektronskega shranjevanja je 100 % varna. Čeprav si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vašega Osebni podatki, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Zasebnost otrok

Naša storitev ne obravnava nikogar, mlajšega od 13 let. Osebno določljivih podatkov ne zbiramo zavestno informacije od vseh, mlajših od 13 let. Če ste starš ali skrbnik in veste, da ima vaš otrok nam posredovali osebne podatke, se obrnite na nas. Če izvemo, da smo zbrali osebne podatke od kogar koli mlajši od 13 let brez potrditve soglasja staršev, sprejmemo ukrepe za odstranitev teh podatkov iz našega strežniki.

Če se moramo zanašati na soglasje kot pravno podlago za obdelavo vaših podatkov in vaša država zahteva soglasje starša, lahko zahtevamo soglasje vašega starša, preden zberemo in uporabimo te podatke.

Vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji (kalifornijski zakon Shine the Light)

V skladu z oddelkom 1798 kalifornijskega civilnega zakonika (kalifornijski zakon Shine the Light) morajo prebivalci Kalifornije z poslovnem odnosu z nami lahko enkrat letno zahteva informacije o delitvi svojih osebnih podatkov s tretjimi osebami za namene neposrednega trženja tretjih oseb.

Če želite zahtevati več informacij v skladu s kalifornijskim zakonom Shine the Light in če ste kalifornijski rezident, se lahko obrnete na nas z uporabo spodaj navedenih kontaktnih podatkov.

Pravice zasebnosti v Kaliforniji za mladoletne uporabnike (oddelek 22581 kalifornijskega poslovnega in poklicnega kodeksa)

Razdelek 22581 kalifornijskega poslovnega in poklicnega kodeksa dovoljuje prebivalcem Kalifornije, mlajšim od 18 let, ki so registriranim uporabnikom spletnih strani, storitev ali aplikacij, da zahtevajo in pridobijo odstranitev vsebine ali informacij so javno objavili.

Če želite zahtevati odstranitev takih podatkov in če ste prebivalec Kalifornije, se lahko obrnete na nas prek kontaktne informacije, navedene spodaj, in vključujejo e-poštni naslov, povezan z vašim računom.

Zavedajte se, da vaša zahteva ne zagotavlja popolne ali celovite odstranitve objavljene vsebine ali informacij na spletu in da zakon morda ne dovoljuje ali zahteva odstranitve v določenih okoliščinah.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, Vi bo usmerjen na spletno mesto te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga uporabljate obisk.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerega koli tretjega strani ali storitve za stranke.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novih Zasebnosti Politika na tej strani.

O tem vas bomo obvestili po e-pošti in/ali z vidnim obvestilom v naši storitvi, preden bo sprememba stopila v veljavo in posodobite datum »Nazadnje posodobljeno« na vrhu tega pravilnika o zasebnosti.

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za morebitne spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti so veljajo, ko so objavljeni na tej strani.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, You can contact us:

  • By visiting this page on our website: https://paragonmicrofibre.org
  • By sending us an email: sales@paragonmicrofibre.org